14 februari 2018
“Ik wil dit zo graag, maar het lukt me niet. Maar ik weet wel waarom ik het niet doe. Het is gewoon angst.”

Mensen weten het vaak wel als ik vraag waarom ze niet doen wat ze zo graag zouden willen. Jij misschien ook wel. Maar heb je het ook echt gevoeld?

Het is alsof iemand over jou heen praat met een ander in de derde persoon. Wat doet dat met jou, als er zo over je gepraat wordt waar je bij bent?

En dat is niets vreemds. Het heel goed weten is bij mij vaak de oorzaak van het vastzitten. Ik zit in mijn hoofd en dat is lekker veilig. Geeft een gevoel van controle.

En dat is prima. Maar als ik echt stappen wil zetten in mijn persoonlijke of spirituele ontwikkeling. En doen wat ik echt wil, vanuit mijn talenten en wie ik echt ben, dan werkt het niet.

Dan helpt voor mij echt naar mezelf luisteren. Mijn lijf en intuïtie voelen. En dat is eigenlijk helemaal niet eng. De mensen die mijn sessies ervaren, vinden het vooraf best spannend. Maar tijdens de sessies durven ze echt te ervaren wat hun intuïtie, gevoelens, angsten, blokkades en verlangens zijn. Achteraf geven ze aan dat het eigenlijk helemaal niet eng en naar is. Ze zijn ontroerd en opgelucht over alle wijsheid en gevoelens die naar boven komen. Voelen zich weer compleet en energiek. Dichtbij zichzelf en hun eigen kracht. Kunnen vanuit ontspanning naar het volgende level. In hun eigen bedrijf, in hun carrierepad en in hun persoonlijke leven.

Voelen is voor mij de echte sleutel naar helderheid, ontwikkeling, kracht en in beweging komen.