Liefdevol  Grondend  Intuïtief  Verbinder  Sensitief  Praktisch  Spiritueel

 

Dat is in een notendop wie ik ben. Mijn energie is helend, liefdevol, grondend, rustgevend en vrij van oordeel. Het brengt jouw energie in beweging en herinnert je aan wie je in werkelijkheid bent.

Ik geloof dat al jouw antwoorden al van binnen zitten. En dat alles wat je nodig hebt  al aanwezig is.  Je hoeft alleen maar naar binnen te gaan en vragen te stellen. Daarbij word je begeleid door de mensen om je heen, je hogere zelf, gidsen, engelen, voorouders en de kosmos.

En je mag loslaten en groeien op een lichte manier, moeiteloos. Het hoeft echt niet zwaar te zijn. De oplossingen zijn vaak heel simpel. Tijdens een sessie moeten we vaak lachen om hoe simpel het kan zijn.

Zoektocht

Als hoogsensitief kind richtte ik mij op iedereen, behalve mijzelf. Ik voelde de problemen en emoties van anderen. Ik zorgde voor de oplossing en creëerde harmonie. Dan voelde ik me veilig en kreeg ik wat ik nodig had: aandacht en erkenning. Dacht ik.

Een belangrijk moment was een bijna fataal ongeluk op mijn 24ste. De pijn dwong me te focussen op mijzelf en mijn lijf. Ik ontdekte dat ik diep ongelukkig was. Mijn werk en woonplek klopten niet. Mijn sensitiviteit voelde als een last. Ik had geen verbinding meer met mijn lijf en gevoel. Geen idee wie ik was, wat ik kon of wilde.

Het ongeluk deed me inzien: ‘Ik heb maar één leven. Ik ben ongelukkig en ik ben degene die verandering kan brengen.’

Het werd een zoektocht naar verbinding met mijzelf, mijn lijf en mijn ziel. Ik wilde mijn sensitiviteit en intuïtieve gaven als pure kracht ervaren. Als talent in plaats van handicap. Mijn fijngevoeligheid verfijnen en ontwikkelen. Mijn spirituele kant een stevige basis geven.

Nu leef ik het leven dat bij mij past. Mijn manier van leven ondersteunt mijn leven als lichtwerker, zodat mijn gaven volledig tot hun recht komen en steeds verder verdiepen. Mijn werk is de expressie van mijn ziel en missie. Alles ontstaat en ontwikkelt zich vanuit mijn intuïtie op een organische manier, ingefluisterd door mijn ziel en gidsen.

Nu deel ik al mijn kennis, gaven, wijsheid, ervaring en tools met anderen.

 

Voor wie?

Ik begeleid down-to-earth spirituele mannen en vrouwen die hun spiritualiteit en intuïtieve gaven verder willen ontdekken.

En lichtwerkers, coaches, trainers, healers en starseeds die hun spiritualiteit en gaven willen verdiepen.

In hun privéleven en/of in hun praktijk.

Ik combineer intuïtie met actie 

Ik help je om via je intuïtie en lijf alle antwoorden te krijgen en patronen los te laten. Zodat je weet wat je wilt, hoe je dat gaat doen en wat je daarvoor nodig hebt. Tegelijkertijd leer je hoe je dit zelf kunt doen. En wat jouw eigen strategieën en hulpmiddelen zijn.

Mijn sensitiviteit en energie zorgen ervoor dat ik voel, zie en ervaar waar aandacht nodig is, welke blokkades en emoties jij ervaart en waar die zitten. Ik bied een veilige plek vol rust, helderheid en heling.

Mijn praktische kant zorgt ervoor dat je de inzichten en antwoorden kunt omzetten in concrete stappen. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en je intuïtieve gaven volledig kunt inzetten. Kunt gaan doen wat jij zo graag wilt in je privéleven en/of in je werk. Op jouw unieke manier de wereld mooier maken.

Elementen in de sessies zijn gesprekken, healing en energiewerk, visualisaties en meditaties en praktische technieken en oefeningen. Alles op maat.

Achtergrond

Ik heb 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. De laatste jaren in de rol van HR en verandermanager, coach en trainer. Het heeft me veel geleerd over bedrijfsvoering, cultuur, leiderschap, strategie, praktische tools, mensen en hun gedrag. En wat vooral wat wel en niet bij me past. En wat mijn passie is.
 

Oktober 2015 heb ik de sprong gewaagd en ben ik met mijn eigen bedrijf Helderheid begonnen:

Mijn beste keuze ooit!

In 2020 is ook een prachtige samenwerking ontstaan met mijn collega-healer Britta van Arman: Nabrita Healing & Rituals. Samen bieden wij: 

Heb je vragen? Ik ben benieuwd naar wie jij bent en waar jij naar verlangt. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je meer weten hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Lees dan hier verder.