Hallo, welkom lief mens

(for English click here)

Al vroeg in mijn leven was ik bezig om anderen te helpen. Ik voelde alles aan en hielp de mensen om me heen met aandacht, advies en oplossingen. Ik nam alles over tot ik lang geleden een wake-up call kreeg. Ik was mezelf kwijt.

Het was tijd om eerst weer thuis te komen bij mezelf. Te leren hoe ik mijn hoogsensitiviteit kon koesteren en goed voor mezelf kon zorgen. Patronen en pijn los te laten. En vandaaruit mijn gaven weer in volle bloei te kunnen gebruiken voor een mooiere wereld.

Ik begeleid down-to-earth spirituele, intuïtieve vrouwen en mannen die hun spiritualiteit en intuïtieve gaven verder willen ontdekken.

En HSP’s, lichtwerkers, coaches, trainers, healers en starseeds die hun spiritualiteit en gaven willen verdiepen. Hun hoogsensitiviteit nog meer als kracht willen ervaren. Dichtbij zichzelf te blijven

Mijn missie is om jou te begeleiden om je liefde, licht en prachtige gaven hier op aarde te delen. Zodat jij jouw liefdevolle bijdrage kunt leveren aan de nieuwe wereld vanuit kracht, balans en plezier. 

In je privéleven en in je werk.

 

Liefdevol  Grondend  Intuïtief  Verbinder Sensitief    Praktisch               Spiritueel

Dat is in een notendop wie ik ben. Mijn energie is helend, liefdevol, grondend, rustgevend, zacht en vrij van oordeel. Diep verbonden met de onvoorwaardelijke liefde van Moeder Maria en de (daad)krachtige magie van de druïde Merlijn. Ik breng jou en je energie in beweging. Terug naar wie je werkelijkheid bent, naar jouw ware natuur.

Ik geloof dat al jouw antwoorden al van binnen zitten. En dat alles wat je nodig hebt al aanwezig is. Je hoeft alleen maar naar binnen te gaan en vragen te stellen. Daarbij word je begeleid door de mensen om je heen, je hogere zelf, gidsen, engelen, voorouders en de kosmos.

Je mag loslaten en groeien op een lichte manier, moeiteloos. Het hoeft echt niet zwaar te zijn. De oplossingen zijn vaak heel simpel. Tijdens een sessie moeten we vaak lachen om hoe simpel het kan zijn.

 

Ik hou van…

kwaliteit, echtheid, openheid en diepe verbinding. Het liefst ben ik buiten in de Natuur, waar ik me laat inspireren en voed met de energie van Moeder Aarde en de Bron.

Ik verbind me energetisch met planten, bomen, bloemen, stenen en gidsen. Luister naar hun boodschappen en laat me healen door hun wijsheid en energie.

Ik geniet van diepe gesprekken met een ander, 1 op 1. Van de dynamiek van groepen mensen en humor als middel om te verbinden, ervaren en leren.

En ik doe niets liever dan jou begeleiden om je licht ongecensureerd te delen. Je talenten en gaven moeiteloos te kunnen laten stromen en zo met jouw energie bij te dragen aan een liefdevollere wereld.

Ik doe dat in mijn sessies, Coming Home Cirkels, Readings en in mijn School for Intuitives.

bomenknuffelen
Intuïtie en actie

Ik help je om via je intuïtie en lijf alle antwoorden te krijgen en patronen los te laten. Zodat je weet wat je wilt, hoe je dat gaat doen en wat je daarvoor nodig hebt. Tegelijkertijd leer je hoe je dit zelf kunt doen. En wat jouw eigen strategieën en hulpmiddelen zijn.

Mijn sensitiviteit en energie zorgen ervoor dat ik voel, zie en ervaar waar aandacht nodig is, welke blokkades en emoties jij ervaart en waar die zitten. Ik bied een veilige plek vol rust, helderheid en heling.

Mijn praktische kant zorgt ervoor dat je de inzichten en antwoorden kunt omzetten in concrete stappen. Zodat jij helemaal jezelf kunt zijn en je intuïtieve gaven volledig kunt inzetten. Kunt gaan doen wat jij zo graag wilt in je privéleven en/of in je werk. Op jouw unieke manier de wereld mooier maken.

boom spirit

 

Mijn spirituele zoektocht

Als hoogsensitief kind richtte ik mij op iedereen, behalve mijzelf. Ik voelde de problemen en emoties van anderen. Ik zorgde voor de oplossing en creëerde harmonie. Dan voelde ik me veilig en kreeg ik wat ik nodig had: aandacht en erkenning. Dacht ik.

Een belangrijk moment was een bijna fataal ongeluk op mijn 24ste. De pijn dwong me te focussen op mijzelf en mijn lijf. Ik ontdekte dat ik diep ongelukkig was. Mijn werk en woonplek klopten niet. Mijn sensitiviteit voelde als een last. Ik had geen verbinding meer met mijn lijf en gevoel. Geen idee wie ik was, wat ik kon of wilde.

Het ongeluk deed me inzien: ‘Ik heb maar één leven. Ik ben ongelukkig en ik ben degene die verandering kan brengen.’

Het werd een zoektocht naar verbinding met mijzelf, mijn lijf en mijn ziel. Ik wilde mijn sensitiviteit en intuïtieve gaven als pure kracht ervaren. Als talent in plaats van last. Mijn hoogsensitiviteit verfijnen en ontwikkelen. Mijn spirituele kant een stevige basis geven.

Nu leef ik het leven dat bij mij past. Mijn manier van leven ondersteunt mijn leven als lichtwerker, zodat mijn gaven volledig tot hun recht komen en steeds verder verdiepen. Mijn werk is de expressie van mijn ziel en missie. Alles ontstaat en ontwikkelt zich vanuit mijn intuïtie op een organische manier, ingefluisterd door mijn ziel en gidsen.

Nu deel ik al mijn kennis, gaven, wijsheid, ervaring en tools met anderen.

 

Achtergrond

Ik heb 20 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. De laatste jaren in de rol van HR en verandermanager, coach en trainer. Het heeft me veel geleerd over bedrijfsvoering, cultuur, leiderschap, strategie, praktische tools, mensen en hun gedrag. En wat vooral wat wel en niet bij me past. En wat mijn passie is.
 

Oktober 2015 heb ik de sprong gewaagd en ben ik met mijn eigen bedrijf Helderheid begonnen:

Mijn beste keuze ooit!

In 2020 is ook een prachtige samenwerking ontstaan met mijn soul sister en healer Britta van Arman: Nabrita Healing & Rituals. Samen bieden wij: 

Heb je vragen? Ik ben benieuwd naar wie jij bent en waar jij naar verlangt. Neem gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

Wil je meer weten hoe anderen mijn begeleiding ervaren? Lees dan hier verder.

Vrijblijvend Helderheidgesprek

Ik ben benieuwd naar jou en hoor graag waar je naar verlangt.

Heb je een vraag? Of wil je mijn energiebrieven?

Ik help je graag om duidelijkheid te krijgen.