Healingspiraal

Thuiskomen bij jezelf is in verbinding staan ​​met wie je echt bent. Het brengt je in verbinding met de hoge frequentie van jouw essentie. Het stelt je in staat om volledig jezelf te zijn en je talenten en intuïtieve gaven ten volle te benutten voor jezelf, de mensen om je heen en je klanten.

Het is gehoor geven aan je intuïtie. Om antwoorden te krijgen en vervolgens keuzes te maken die bij je passen. Je weet wat je nodig hebt. Wat je volgende stap is, met wie je contact op moet nemen, wat je wilt creëren. Leven en werken vanuit moeiteloosheid.

En het helpt je ook om erachter te komen welk gedrag je wilt loslaten en hoe je dat kunt doen.

Welke tools, strategieën en kwaliteiten jij zelf hebt om je te ondersteunen om je dromen en missie waar te maken. Om een leven te leiden dat jou ondersteunt als ziel in een lichaam hier op aarde.

Deze healingspiraal biedt je energie, moeiteloosheid en (zelf)vertrouwen. Meer vreugde en voldoening. Je kunt aanwezig zijn in het hier en nu en nog veel meer.

Thuis is die plek binnenin waar alles in je leven klopt. Waar je jezelf keer op keer kunt voeden, reactiveren en opladen. Puur vertrouwen en vrede. Het is er altijd geweest, het is alleen bedekt met laagjes: overtuigingen, patronen en oordelen.

Thuiskomen is een continu proces, een levenslange opgaande spiraal terug naar wie je werkelijk bent. Laagjes afwerpen en opnieuw verbinding maken met jouw geweldige, unieke energie en je energieniveau verhogen.

Hoe werkt deze cursus? 

  1. Schrijf je hierboven in.
  2. Houd je mail in de gaten en zorg dat je mijn mailadres toevoegt aan je contacten.
  3. 8 dagen lang stuur ik je in totaal 9 mails.
  4. De training bestaat uit video’s, teksten, links, 2 werkboeken en een audio.

Veel plezier!

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op. Stuur me een mail of een berichtje.

Liefs,
Nathasja

Nathasja Gootjes
Hogepriesteres
Spiritueel Coach & Energy Healer