Sensitiviteit als kracht

Voel je meteen bij binnenkomst wat de sfeer is en welke emoties er spelen?

Neem je deze emoties makkelijk over en houden ze je lang bezig?

Heb je vaak een druk hoofd en ben je vaak moe?

Vind je het lastig om goed te gronden en in je lijf aanwezig te zijn, omdat het zo vol voelt van binnen en onrustig is?

Vind je het moeilijk om bij jezelf te blijven en neem je automatisch verantwoordelijkheden van anderen op je schouders?

Ben je creatief en perfectionistisch?

Niet alles hoeft op jou van toepassing te zijn, maar als je veel herkent: 

…ben je misschien hoogsensitief & empatisch?

Na een bijna fataal ongeluk heb ik het roer compleet omgegooid. Ik kwam erachter dat ik al tijden ongelukkig was, een verkeerde baan had en het belangrijkste: ik was het contact met mezelf en mijn gevoel helemaal kwijt. Ik was vooral bezig om anderen te helpen en hun problemen op te lossen.

Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing kwam ik erachter dat ik niet ziek was en ook niet gek. Wel dat ik heel sensitief ben en welke rol dat heeft gespeeld in mijn leven. Ik heb honderden tools en manieren van healing geleerd je kunt gebruiken om hiermee om te gaan: van visualisaties, fysieke oefeningen, energetische healingtools, sacred geometrie, de 4 elementen, gidsen, de natuur, plant spirits tot krachtobjecten. Zodat ik het leerde intuïtief te gaan ervaren als kracht ipv een last. Het is een eigenschap die je kunt inzetten als kwaliteit voor jezelf en, als je wilt, ook voor anderen.

Erover praten hielp een beetje, maar de echte verandering kwam pas toen ik naar mijn lijf en onderbewuste ging luisteren. Contact ging maken met mijn essentie, ware natuur. Daar zitten de antwoorden, de signalen en de oplossingen. Daar vind je de wijsheid van jouw ziel, zonder alle aangeleerde overtuigingen en patronen die jou niet meer dienen.

Ik heb 3 sleutelelementen ontdekt die hebben mij geholpen om mijn leven compleet te veranderen. Naar een leven met energie, plezier en vervulling. Waarin ik mijn kwaliteiten en sensitieve gaven kan ervaren en inzetten voor mezelf en anderen.

Het heeft uiteindelijk geleid tot het starten van mijn spirituele healingspraktijk en het ontwikkelen van het intuïtieve programma “Sensitiviteit als Kracht”. Met eenvoudige visualisaties, energiewerk en praktische oefeningen helemaal afgestemd op jou en jouw behoeftes. Je laat trauma’s, blokkades en oude patronen los van dit leven, voorouders en vorige levens.

Je ontdekt de wijsheden en hulpbronnen van jouw ziel, jouw blueprint. En de oude wijsheden die je al vele levens met je meedraagt. Met als uitgangspunt waar jij last van hebt en waar je naar verlangt.

Dit levensveranderende traject is voor jou als…

 • je voelt dat je vastzit en het tijd is voor verandering
 • je meer energie, moeiteloosheid, flow en plezier wilt
 • je echt iets wil bijdragen in deze wereld
 • je het moeilijk vindt om bij jezelf te blijven
 • je vaak problemen van anderen overneemt en oplost
 • je hoofd overuren draait
 • je emoties de regie regelmatig overnemen
 • je voelt dat dit jou in de weg staat om te doen wat je graag wilt
 • je je intuïtie meer wilt horen en volgen
 • je je vrij wilt voelen om helemaal jezelf te zijn
 • je jouw unieke talenten meer wilt benutten
 • je de wereld graag een beetje mooier wilt maken
 • je jouw (hoog)sensitiviteit als een kwaliteit wilt ervaren en inzetten.

Dit traject biedt je deze 3 sleutelelementen:

 1. een stevige basis voelen in je dagelijks leven en vol in het leven staan op jouw eigen manier
 2. in het dagelijks leven makkelijk je energie terugbrengen naar balans
 3. vrij worden van patronen en gewoontes die je belemmeren om helemaal jezelf te kunnen zijn en je licht hier op aarde te kunnen schijnen.

Bovendien word je je bewust van jouw unieke sensitieve talent en hoe je dat kunt inzetten. En je ontwikkelt je intuïtie, zodat je ook na dit programma makkelijker kunt luisteren naar je intuïtie. En zo jouw dromen en ambities waar kunt maken met focus, plezier en energie.

Het programma bestaat uit:

 • 6 privé-sessies van in totaal 9 uur in Amsterdam en/of online
 • healing en coaching helemaal afgestemd op jouw energie, gaven, verlangens en leven
 • terugkoppeling van wat ik gezien, gehoord en gedaan heb tijdens de sessie
 • tussentijds contact via Whatsapp
 • ondersteunende meditaties (audio)
 • energiemanagementtools (video’s & audio’s)
 • mijn online Thuis bij Jezelf cursus: ervaar welke simpele activiteiten en tools jou voeden, zodat je een leven kunt opbouwen vol plezier en energie.  

Duur van het traject

De duur van het traject bepalen we op basis van invoelen en afstemmen op jouw energie, zodat je het tempo van integratie kunt volgen dat bij jou past. Ter indicatie: meestal is de periode tussen 2 sessies rond de 2 – 5 weken. Ook op basis van beschikbare ruimte in je agenda.

Investering

Ik weet uit eigen ervaring en die van degenen die deze begeleiding hebben gekregen: het effect van deze investering in jezelf is onbetaalbaar. Het hele traject bedraagt 997,00 euro. In termijnen betalen is zeker bespreekbaar, als je voelt dat dit traject precies is wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld 249,25 in 4 termijnen of een andere verdeling.

Geld mag nooit een obstakel zijn om aan dit traject deel te nemen.

Wil jij dit ook of wil je meer weten? Neem contact met me op, plan je eigen vrijblijvende Helderheidsafspraak in. Laten we kennismaken en ervaren of we een match hebben en ik jou kan ondersteunen om jouw sensitiviteit als kracht te ervaren.

Start alvast met de grondingsmeditatie hieronder.

PS: is de term hoogsensitief nieuw voor jou en/of wil je weten of jij dit ook bent? Doe dan hier de HSP test van Elaine Aaron.