Sensitiviteit als kracht

Voel je meteen bij binnenkomst wat de sfeer is en welke emoties er spelen?

Neem je emoties makkelijk over en houden je ze je lang bezig?

Heb je vaak een druk hoofd? Ben je vaak moe?

Vind je het moeilijk om bij jezelf te blijven?

Ben je creatief en perfectionistisch?

Misschien ben je hooggevoelig

Als je nieuwsgierig bent of twijfelt, doe dan hier de HSP test van Elaine Aaron. Ik zeg er meteen bij dat er geen ‘one size fits all’ is. Ieder mens is anders. Misschien geeft dit je wat meer inzicht en een aanknopingspunt om dit verder te onderzoeken en uit te vinden wat jou misschien kan helpen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Na een bijna fataal ongeluk heb ik het roer compleet omgegooid. Ik kwam erachter dat ik al tijden ongelukkig was, een verkeerde baan had en het belangrijkste: ik was het contact met mezelf en mijn gevoel helemaal kwijt. Ik was vooral bezig om anderen te helpen en hun problemen op te lossen.

Tijdens mijn zoektocht naar een oplossing kwam ik erachter dat ik niet ziek was en ook niet gek. Wel dat ik heel sensitief ben en welke rol dat gespeeld had in mijn leven. En ik heb honderden tools geleerd je kunt gebruiken om hiermee om te gaan en het om te zetten tot een kracht ipv een last. Het is een eigenschap die je kunt inzetten als kwaliteit voor jezelf en, als je wilt, ook voor anderen. 

Erover praten hielp een beetje, maar de echte verandering kwam pas echt toen ik naar mijn lijf ging en naar mijn onderbewuste. Naar de kern. Daar zitten de antwoorden, de signalen en de oplossingen. Daar vind je de wijsheid van jouw ziel, zonder alle aangeleerde overtuigingen en patronen die jou niet meer dienen.

Ik heb 3 sleutelelementen ontdekt die hebben mij geholpen om mijn leven compleet te veranderen. Een leven met energie, plezier en vervulling. Waarin ik mijn kwaliteiten en sensitieve gaven kan ervaren en inzetten voor mezelf en anderen. 

Het heeft uiteindelijk geleid tot het ontwikkelen van het intuïtieve programma “Sensitiviteit als Kracht”. Met eenvoudige visualisaties, energiewerk en praktische oefeningen helemaal op maat. Je ontdekt de wijsheden en hulpbronnen van jouw ziel, jouw blueprint. Met als uitgangspunt waar jij last van hebt en hoe jij wilt leven ga je ontdekken . 

Dit programma is voor jou als…

 • je een gedreven man of vrouw bent (ondernemer of in dienst)
 • je jouw (hoog)sensitiviteit niet meer als een last maar als een kwaliteit wilt ervaren
 • je voelt dat dit jou in de weg staat om jouw dromen, doelen en ambities waar te maken
 • je echt iets wil bijdragen in deze wereld, maar je teveel energie lekt
 • je het moeilijk vindt om bij jezelf te blijven
 • je hoofd overuren draait en emoties de regie overnemen
 • je wilt leren en ervaren hoe jouw lijf werkt
 • je wilt leren en ervaren hoe je jouw lijf en ziel kunt gebruiken om te helen 
 • je je vrij wilt voelen om helemaal jezelf te zijn en jouw unieke talenten te kunnen benutten
 • je wereld graag een beetje mooier wilt maken met jouw energie

Dit traject helpt jou met deze 3 sleutelelementen:

 1. een stevige basis te voelen
 2. energiemanagement tools te leren en toe te passen. Voor nood en dagelijks onderhoud
 3. met het  loslaten van jouw belemmerende patronen en gewoontes.

Bovendien word je je bewust van jouw unieke sensitieve talent en hoe je dat kun inzetten.

En je ontwikkelt je intuïtie, zodat je dat ook na dit programma kunt toepassen om jouw dromen en ambities waar te maken met focus, plezier en energie.

Wil jij dit ook? Neem contact met me op of plan je eigen vrijblijvende Helderheidsafspraak in. Laten we kennismaken en ervaren of ik juiste match ben om jou te helpen je sensitiviteit als kracht te ervaren.