Lekker Luisteren

Podcast: High Priestess Channelings

I share insights, channelings and messages of the High Priestess Of Divine Love. To help and inspire you as an intuitive and highlysensitive empath to live a life that supports you. So you can freely and fully share your light and soul energy here and make our earth a more loving home.

Listen here….

 

Ochtendwandelingen (video’s en audio’s)

Tijdens mijn ochtendwandelingen vertel ik mijn persoonlijke ervaringen als down-to-earth, sensitieve en spirituele vrouw. Verhalen, inzichten, wijsheid, tools en tips.

Ik deel ze met jou voor inspiratie, herkenning en als handvat om jezelf te kunnen zijn, jouw unieke bijdrage te leveren aan jouw leven en dat van anderen.

Hoe kun je leven vanuit je hart en intuïtie. Vol energie, vertrouwen, moeiteloosheid en vervulling. Hoe kun je je kwaliteiten en gaven volledig laten floreren in je relaties en/of werk. Jouw eigen wijsheid volgen en dichtbij jezelf blijven.

Ik vertel hoe ik navigeer door verschillende emoties. En hoe je zo steeds meer in contact kunt komen met jezelf en dichterbij jezelf kunt komen. Patronen, blokkades los kunt laten.

Veel plezier! Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met me op.

Wil je als eerste weten wanneer er een nieuwe Ochtendwandeling te beluisteren is? Schrijf je dan in op mijn Energy Letters en ontvang een heerlijke grondingsmeditatie (Engels en Nederlands). Ik deel daarin nog meer verhalen, tools, fijne workshops en trainingen die jouw helpen om nog vrijer te leven met meer energie en plezier.

Liefs,
Nathasja 

Als je ja zegt tegen je droom of missie

Het verhaal van een geweldige vrouw die ik coach. Ze is een gepassioneerde ondernemer die alles op alles zet om haar bedrijf tot een succes brengen. Met veel doorzettingsvermogen en de nodige stress. Want het moet lukken.

Totdat ze me vertelde waarom. Toen veranderde alles….

 

Connecting with your heart

In this Morning Walk Podcast I share a short check-in with your heart. A simple, connective and healing ritual, meditation, visualisation. How is my heart doing? Enjoy the feeling and sensation being connected with your heart, soul, essence, true nature. Your unique energy.

 

Jouw manier, op jouw tempo

Deze Ochtendwandeling gaat over een van mijn belangrijkste motto’s: je mag het op jouw manier doen en op jouw tempo. Een belangrijk motto voor mijzelf, mijn gezin en vrienden en voor iedereen met wie ik werk. Ik deel ook wat houdt mij nu bezig houdt en waarom dit motto zo belangrijk is.

 

Hoogsensitief

Druk hoofd, twijfel, emoties van anderen aanvoelen. Best lastig soms, maar het is een geweldige eigenschap. Ik deel wat mij en vele anderen geholpen heeft om het nu te ervaren als een kracht.

Hoogsensitief deel 2:  bij jezelf blijven

Bij jezelf blijven is heel belangrijk als je hoogsensitief bent. Waarom? Zo kun je makkelijker jezelf blijven. Je staat steviger in je schoenen en kunt makkelijker je grenzen aanvoelen. Ook is je energiebalans beter, omdat je minder energie verliest. En je kunt je intuïtie beter horen en volgen. Zo komt jouw talent nog beter tot zijn recht.

Hoe komt het dat dat lastig is als je sensitief bent? Ik vertel een aantal mogelijke oorzaken die ik vaak hoor in mijn praktijk. Ik deel welk patroon bij mij de reden was en hoe ik daarachter kwam. Ook vertel ik welke twee dingen ervoor zorgen dat ik makkelijk bij mezelf blijf.

Hoogsensitief deel 1:  heel gewoon

Wat is het en wat is het niet? Hoe uit het zich? Wat zijn de lastige en mooie kanten? Wat is het allerbelangrijkste voor jou als HSP? En een persoonlijk verhaal, een belangrijk sleutelmoment, dat mijn leven als HSP compleet heeft veranderd.

Emoties
Waarom kunnen ze zo lastig zijn? Hoe kun je emoties navigeren, zodat ze je niet kidnappen en je jezelf kunt zijn?

Emoties deel 3: Geluk voelen? Makkie!

Emoties deel 2: Verdriet, best lastig of niet?

Emoties deel 1: Boosheid navigeren en wat het je brengt

Wat een stadion te maken heeft met regie over je leven

Me time, waarom niet en vooral waarom wel!

De zee, een geweldig medicijn