Alsjeblieft, jouw kadootje! Een grondingsmeditatie vol liefde.

Als je dit leest, betekent het dat je geïnteresseerd ben in gronden of het al vaker gedaan hebt en meer wilt weten.

Gronden of aarden is verbinding maken tussen ons lijf en de aarde.

Als je gegrond bent, ben je aanwezig in je lichaam en leef je in het moment. Je bent in contact met je lijf en wat je voelt. Je bent ontspannen en tegelijkertijd aanwezig.

Ik ervaar dat als heel prettig. Ik doe het elke dag, want als sensitief persoon en energiewerker heb ik het hard nodig.

Het geeft me een helder hoofd, ik voel me krachtig, zelfverzekerd en rustig. “Het” klopt.

Ik kan ook veel beter de stem van mijn intuïtie horen en voelen. Het zorgt ervoor dat ik makkelijk toegang heb tot mijn heldervoelen, -horen,  -weten en -zien.

Als je gegrond bent, kun je veel makkelijker keuzes maken. Je weet makkelijker wat belangrijk is, wat je wilt, wat je nodig hebt en of iets bij jou hoort of niet.

Je kunt jezelf makkelijker dragen en ondersteunen, alles wat er gebeurt in jou. En omgaan met stress of gedoe om je heen.

Het is de basis van elke meditatie. Het zorgt er namelijk voor dat je je lijf ervaart. En alles wat er aan emoties of andere energie door je heen gaat kun je makkelijk af laten vloeien de grond in.

Voor hoogsensitieve mensen is gronden extra belangrijk. Zij kunnen de neiging hebben om veel in het hoofd te zitten. Bovendien absorberen ze vaak veel informatie van hun omgeving. Als ze niet gegrond zijn, kunnen ze het moeilijk verwerken en loslaten.

Geniet van deze meditatie. Als je vragen hebt of meer wilt weten, neem dan gerust contact met me op of lees nog even verder hieronder.

Liefs,
Nathasja
Spiritueel Coach en Energy Healer

Ik benieuwd waar je mee worstelt en waar je naar verlangt. En help je graag helderheid te krijgen wat je precies zoekt en of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Heb je vragen of wil je weten wat ik jou kan bieden? Klik gerust op de verschillende linkjes en/of plan dan je eigen gratis en vrijblijvend Helderheidsgesprek

Wil je ervaren wat je tegenhoudt en wat je daar aan kunt doen? Hier kun je lezen wat ik voor jou kan doen.

Of vindt je het moeilijk om bij jezelf te blijven? Neem je emoties en sferen van anderen makkelijk over? Heb je vaak een druk hoofd? Wil je jouw sensitiviteit graag als een talent en kracht ervaren? Kijk eens naar Sensitiviteit als kracht of kom een keer een Coming Home Healing avond? Kijk dan hier voor alle data.