Lieve Nathasja, geweldig bedankt voor deze gedichten. Wat een fijne teksten. Ze zijn herkenbaar en geven me een blij en positief gevoel. Het zijn eye-openers. Het is fijn om zomaar even een bladzijde te lezen en mijn gedachten te laten gaan.

Lieve lezer. In dit boekje vind je 12 gedichten en foto’s. Het is een reis door mijn binnenwereld.
Ik ga vaak naar binnen. Want ik geloof dat je daar al je antwoorden kunt vinden.

Ons lijf en intuïtie geven ons allerlei signalen. Het zijn handvatten om voluit te kunnen leven, te groeien en genieten. Om keuzes te maken die bij ons passen.

Dit geeft ons de vrijheid om onszelf te zijn. En zo met ons unieke talent een bijdrage te kunnen leveren. Zo de wereld een stuk mooier te maken.
De manieren om naar binnen te gaan, te verbinden en luisteren zijn heel simpel. Maar toch vinden we het vaak lastig.
Omdat we te druk zijn of omdat we het spannend vinden om te voelen. Het liefst zitten we in ons hoofd.

Lang, lang geleden was ik ver van mezelf vandaan. Van buiten leek alles prima. Maar vanbinnen was ik doodmoe en alleen.

Door mijn sensitiviteit wist ik precies wat er bij anderen speelde. Ik was altijd bezig met de ander en loste alles op. Ik was niet bij mezelf en had geen idee meer wat ik voelde, wilde en nodig had.

20 jaar geleden had ik een bijna fataal ongeluk. Het was een wake-up call en het begin van een zoektocht terug naar mezelf.

Nu is mijn sensitiviteit mijn kracht en kern van alles wat ik doe. Ik help anderen naar binnen te gaan en zelf de antwoorden te vinden. Te leren luisteren en oude patronen los te laten. Zodat ze zichzelf kunnen zijn met meer energie, impact en plezier.

Misschien dat je in deze gedichten iets herkent. Dat het je herinnert aan wie je bent. Een mooi, uniek en krachtig mens. Ik hoop in ieder geval dat deze bundel je inspireert om zelf (weer) eens naar binnen te gaan en een kijkje te nemen. Er is zoveel moois te ontdekken…

De bundel is 8.5 x 12.5 cm en is dus makkelijk mee te nemen. Voor €9,50 heb je er eentje thuis, dus inclusief verzending en BTW. Vul onderstaand formulier in, dan stuur ik je een tikkie en is het zo geregeld. Ik gebruik je gegevens niet voor andere zaken.

Liefs,
Nathasja

The form you have selected does not exist.