Lieve Nathasja, geweldig bedankt voor deze gedichten. Wat een fijne teksten. Ze zijn herkenbaar en geven me een blij en positief gevoel. Het zijn eye-openers. Het is fijn om zomaar even een bladzijde te lezen en mijn gedachten te laten gaan.

Lieve lezer. In dit boekje vind je 12 gedichten en foto’s. Het is een reis door mijn binnenwereld.
Ik ga vaak naar binnen. Want ik geloof dat je daar al je antwoorden kunt vinden.

Ons lijf en intuïtie geven ons allerlei signalen. Het zijn handvatten om voluit te kunnen leven, te groeien en genieten. Om keuzes te maken die bij ons passen.

Dit geeft ons de vrijheid om onszelf te zijn. En zo met ons unieke talent een bijdrage te kunnen leveren. Zo de wereld een stuk mooier te maken.
De manieren om naar binnen te gaan, te verbinden en luisteren zijn heel simpel. Maar toch vinden we het vaak lastig.
Omdat we te druk zijn of omdat we het spannend vinden om te voelen. Het liefst zitten we in ons hoofd.

Lang, lang geleden was ik ver van mezelf vandaan. Van buiten leek alles prima. Maar vanbinnen was ik doodmoe en alleen.

Door mijn sensitiviteit wist ik precies wat er bij anderen speelde. Ik was altijd bezig met de ander en loste alles op. Ik was niet bij mezelf en had geen idee meer wat ik voelde, wilde en nodig had.

20 jaar geleden had ik een bijna fataal ongeluk. Het was een wake-up call en het begin van een zoektocht terug naar mezelf.

Nu is mijn sensitiviteit mijn kracht en kern van alles wat ik doe. Ik help anderen naar binnen te gaan en zelf de antwoorden te vinden. Te leren luisteren en oude patronen los te laten. Zodat ze zichzelf kunnen zijn met meer energie, impact en plezier.

Misschien dat je in deze gedichten iets herkent. Dat het je herinnert aan wie je bent. Een mooi, uniek en krachtig mens. Ik hoop in ieder geval dat deze bundel je inspireert om zelf (weer) eens naar binnen te gaan en een kijkje te nemen. Er is zoveel moois te ontdekken…

De bundel is 8.5 x 12.5 cm en is dus makkelijk mee te nemen. Voor €9,50 heb je er eentje thuis, dus inclusief verzending en BTW. Vul onderstaand formulier in, dan stuur ik je een tikkie en is het zo geregeld. Ik gebruik je gegevens niet voor andere zaken.

Liefs,
Nathasja

Bestellingsformulier

Please wait...

Dank je voor je bestelling! Maak 9,50 euro over op NL56 TRIO 2017 586250 t.n.v. Helderheid Coaching met vermelding van "Dichtbundel" of vraag me om een tikkie voor de Dichtbundel op 06-23386699.

Als je interesse hebt in mijn Energy Letters klik dan hier. Je krijgt dan ook een gratis grondingsmeditatie kado.

In deze Energy Letters deel ik met jou hoe ik en anderen omgaan met sensitiviteit, intuïtie, energiebalans, loslaten van blokaddes, gevoelens en het werken met energie.

Ik nodig je van harte uit voor een gesprek, waarin je kunt onderzoeken of mijn manier van werken bij je past en of het tussen ons klikt. Kijk gerust in mijn agenda en maak je eigen afspraak.

Lieve groet,
Nathasja

Nathasja begeleidt ambitieuze ondernemers en professionals naar een gezonde balans, zelfvertrouwen en energie. Ze geeft coachingssessies, interactieve trainingen, online of offline, 1-op-1, in groepen of tijdens congressen. Ze begeleidt mannen en vrouwen intuïtief op het gebied van:

  • het luisteren naar je lijf
  • de kracht van voelen
  • het ontwikkelen van je intuïtie
  • werk– privé balans
  • energiemanagement
  • sensitiviteit als kracht
  • loslaten van blokkades
  • energiewerk

Nathasja Gootjes
Coach, Trainer en Spreker
Helderheid Coaching en Training
06-23386699
Instagram  nathasjagootjes
hallo@helderheid-coaching.nl
www.helderheid-coaching.nl
https://www.linkedin.com/in/nathasjagootjes