Heart to Heart Reading & Healing


Zit je in een onrustige tijd? Heb je behoefte aan antwoorden? Wat nu belangrijk voor je is, waar je nu staat en wat je gaat helpen in deze situatie?

Ik stem me af op jouw energie en laat de boodschappen komen. Of op die van degene aan wie je dit gunt. Op basis van een foto en volledige (meisjes)naam. 

Je ontvangt een audio met de persoonlijke reading in combinatie en een op jou afgestemde helende, meditatie. 

Het zijn helende woorden die je ondersteunen in deze periode en je dichtbij jezelf brengen. Die je elke keer weer opnieuw kunt beluisteren om jezelf te helen. Die het beste in jou naar boven halen. Jouw kracht en veerkracht versterken. Je helpen om zelf te dealen met datgene waar je nu mee worstelt. Verfrissen, schoonmaken, energie opladen., rust geven en moeiteloosheid. Vertrouwen geven in jezelf en jouw innerlijke stem. Bevestigen dat jij prima bent zoals je bent en dat je precies bent waar je bent. Het is Thuiskomen bij Jezelf.

Bestel jouw eigen Heart to Heart Reading hier.

“Wauw. Zo mooi. Zo fijn om naar jouw warme stem te luisteren. Ik heb de reis vanavond gemaakt en ik ga hem vaker maken. Dank je wel voor dit moois. Jouw gevoelens kloppen helemaal. Nogmaals dank. Ik ben hier zo blij mee.”

“Wat een cadeau….. heel bijzonder. Heel fijn. Dit helpt me om met deze situatie om te gaan. Wat een fijne stem heb je.”

“Ik luister nog geregeld naar je #hearttoheart boodschap. Het geeft me weer even het bewustzijn van wat ik nodig heb.”

“Wat heb je toch een fijne stem!”

“Eindelijk weer heerlijk ontspannen.”

“Het sluit precies aan bij wat ik echt voel. Heel fijn!”

Wil je je verder verdiepen en meer ondersteuning in deze situatie? Plan dan zelf een vrijblijvend Helderheidgesprek in, zodat we kunnen kijken of  we matchen in ik iets voor jou kan betekenen. Ik hoor graag wat je wilt veranderen en waar je naar verlangt in dit leven.

Wil je graag een keer in een groep ervaren hoe ik werk of via een Reading Helderheid krijgen? Je bent van harte welkom bij de maandelijkse Coming Home Circles in Amsterdam

Of kijk naar een van de Nabrita Retraites die ik elk voor- en najaar organiseer in binnen en buitenland. Vol innerlijke balans, spirituele groei en healing.

Liefs,
Nathasja

Nathasja Gootjes,
Spiritueel Coach, Intuïtief Coach en Energie Healer

Ervaringen van anderen

Hier vind je een aantal ervaringen van degenen die jou voor zijn gegaan. Wil je meer lezen, kijk dan hier.

Nathasja helped me discover my own self in the most loving and connected way possible. She is a great listener and a wonderful guide in discovering your own internal voice. Nathasjas empathic sense touched and felt with compassion the different critical voices I had inside myself and was able to let me accept, embrace and communicate with the internal critic. She has this simple way of creating self awareness in a loving and accepting space that you find yourself finding your own answers within. I am a highly sensitive person and Nathasja was also able to help me navigate what it is to be an HSP and the tools I can use whenever I feel overwhelmed by external stimuli in staying grounded to myself and my being. Nathasja understands HSP very well and was so kind to share the tools she uses herself to help me feel not alone in this highly stimulated environments that we live in. I will eternally be grateful to Nathasja for her role in my growth. I highly and lovingly recommend her to anyone looking for an authentic self journey.

Halima, HSP en ondernemer

Tijdens de Soul Purpose Retreat wilde ik de volgende stap in mijn professionele leven bepalen. De retraite en begeleiding heeft me geholpen om een diepe overtuiging te ontdekken en los te laten die me al tijden tegenhield om verder te groeien en in mijn kracht te staan. Nu zit ik nog steeds vol energie en voel zoveel plezier. Ik zit helemaal in een flow en kan niet wachten om mijn visie te realiseren. Dank!

Vrouw - spiritueel ondernemer

Werken met jou is een van mijn beste beslissingen ever! Ik weet precies wat ik nodig heb om die belangrijke verandering in mijn bedrijf te realiseren. Ik sta volledig in mijn kracht

Vrouw - spiritueel ondernemer

De sessies met Nathasja helpen me om beter te zijn in wat ik doe en mijn kwaliteiten volledig in te zetten. Ik weet nog beter wie ik ben, wat ik wil en niet en wat ik nodig heb in mijn bedrijf en priveleven. En ik vertrouw volledig op mezelf en mijn intuïtie. Dat geeft zoveel rust, moeiteloosheid en zorgt voor groei in mijn bedrijf op een manier die bij mij past.

Vrouw - ondernemer

Wat een geweldige Midsummer Retraite op een prachtige en voedende plek! Jullie warme begeleiding, de rituelen, visualisatie sen oefeningen gaven me nieuwe inzichten, heldere berichten en visioenen over mijn levensmissie. En zo fijn dat er voldoende tijd en ruimte was om alles te laten bezinken en integreren. Dank!

Francis - spiritueel ondernemer

Ik wilde stappen gaan zetten en met mijn bedrijf starten en meer in mezelf vertrouwen. Minder spanning ervaren. Nathasja’s begeleiding voelde ontspannend, rustig en gaf me direct een fijn gevoel. Niks moest en er was geen haast. Alles kon ik gewoon laten gebeuren, het voelde goed. Ook werd ik op een fijne rustige manier meegenomen in de visualisatie. Na de sessies was ik volledig ontspannen, heel rustig en vol vertrouwen. Wel moe, maar niet uitgeput. Ik weet nu waar ik in mijn lijf het vertrouwen in mezelf kan vinden en dat vergroten.  Ik heb de inzichten gekregen dat ik dichtbij mezelf mag blijven en mezelf echt volledig mag aankijken. Ik kan mezelf eindelijk volledig aankijken. Dit was het laatste stukje dat mijn puzzel kloppend maakt.
Nathasja is heel fijn en ontspannen in wat ze doet. Ze is goed in wat ze doet, ze zorgt echt dat er iets verandert bij de ander op een prettige manier. Ik ben nu de sprong aan het maken met volle vertrouwen in mezelf.

Linda - spiritueel ondernemer

Nathasja is heel rustig, stelt je direct op je gemak. Kan zich goed inleven en invoelen in de persoon tegenover haar. Weet precies de blokkadepunten te benoemen en geeft praktische tips om deze door te breken. Met name de tip waarom ik meer kan handelen en acteren vanuit mijn gevoel ipv vanuit mijn hoofd is fantastisch. Wanneer ik de tactiek toepas, is dit direct voelbaar voor mij, wordt alles licht in mijn hoofd. Ben ik verbonden met mijn ziel en in mijn lijf aanwezig. Bedankt voor deze fantastische sessie. Ik pas de tools toe in de praktijk en ook daar merk ik dat gesprekken  met klanten makkelijker en beter gaan! Nogmaals dank Nathasja.

Miranda - ondernemer