Spirituele coaching en begeleiding (online of op locatie)

Lieve ziel,

Je leeft hier op aarde in jouw mooie lijf. En dat geeft uitdagingen.

Misschien wil je meer leven vanuit jouw ziel. Vertrouwen op en luisteren naar je intuïtie.

In balans met je lijf.

Meer moeiteloosheid, vertrouwen, meer energie, plezier en vervulling. In je werk en in je relaties.

Misschien wil je jouw spiritualiteit en gaven verder ontdekken en ontwikkelen. Groeien.

Niet bezig zijn met wat anderen vinden maar helemaal jezelf zijn. En zo je kwaliteiten naar buiten brengen.

Voor jezelf en je omgeving en/of als lichtwerker, coach, trainer, healer of starseed.

Misschien wil je gedachten, oude overtuigingen en patronen loslaten. Wonden uit dit en vorige levens of van voorouders helen. Je bent er helemaal aan toe om jouw hart, ziel en intuïtie te laten leiden.

Als je klaar bent om deze stap te zetten, ben ik hier om je te helpen om thuis te komen bij jezelf.

Om duidelijkheid te krijgen over die patronen en energieën die je niet meer dienen en los te laten.

Om je unieke krachtige energie te reactiveren. Zodat jij je leven kunt veranderen en de volgende stap kunt zetten.

Ik voel, zie, voel, hoor en weet wat jou blokkeert.

Samen met mijn gidsen begeleid ik je intuïtief naar de juiste plekken in en buiten je lijf en help je herinneren en helen. Op een lichte manier en vanuit moeiteloosheid. Want het hoeft helemaal niet zwaar te zijn.

Ik begeleid je terug naar je unieke energie, eigen krachten, resources, gidsen, gaven en wijsheid uit andere levens om ze opnieuw te activeren, zodat je ze ten volle in kunt zetten en toepassen. En de volgende stap kunt zetten op jouw pad.

“Ik geloof dat je alle antwoorden al hebt, je hoeft alleen maar naar binnen te gaan.”

In een traject op maat in sessies van 1,5 uur gids ik je intuïtief terug naar je ware natuur. En leer je om nog meer op jezelf en je intuïtie te vertrouwen en hoe jij jezelf kunt helpen.

Elementen in deze sessies kunnen zijn:

 • hoogsensitiviteit en heldere zintuigen: zien, voelen, horen en weten
 • visualisaties
 • healen van je innerlijk kind (inner child healing)
 • de elementen aarde, water, vuur en lucht
 • geometrische vormen die ik plaats in je energieveld
 • energie healing (vaak op een massagetafel)
 • channeling
 • boodschappen en healing van vorige levens
 • boodschappen en healing van voorouders (ancestral healing)
 • Shamanic Systemic Healings (bijv. familie opstelling, 5 energielichamen, mentale veld, voorouderveld)
 • Soul Retrieval
 • HSP-tools (gronden, centreren, loslaten, filteren, bescherming, opladen….)
 • mijn vaste gidsen: de Council of Light, Moeder Maria, Merlijn, 8 Sha’s, aartsengel Michael en alle andere energieën van het hoogste licht die nodig zijn voor jouw healing op dat moment.
 • sprays
 • kristallen
 • kaartendecks
 • Nepalese klankschaal
 • mijn Coming Home Spiral-proces
 • mijn down-to-earth benadering met altijd praktische handvatten voor jouw dagelijks leven

Plan zelf een vrijblijvend Helderheidgesprek in, zodat we kunnen kijken of we bij elkaar passen. Ik hoor graag wat je wilt veranderen en waar je naar verlangt in dit leven.

Wil je graag een keer in een groep ervaren hoe ik werk of via een Reading Helderheid krijgen? Je bent van harte welkom bij de maandelijkse Coming Home Circles in Amsterdam of boek een Heart to Heart Reading.

Of kijk naar de retraites, rituelen of workshops die ik regelmatig organiseer.

Liefs,
Nathasja

Nathasja Gootjes,
Spiritueel Gids, Energy Healer en Hogepriesteres van Onvoorwaardelijke Liefde

Ervaringen van anderen

Hier vind je een aantal ervaringen van degenen die jou voor zijn gegaan. Wil je meer lezen, kijk dan hier.

Nathasja helped me discover my own self in the most loving and connected way possible. She is a great listener and a wonderful guide in discovering your own internal voice. Nathasjas empathic sense touched and felt with compassion the different critical voices I had inside myself and was able to let me accept, embrace and communicate with the internal critic. She has this simple way of creating self awareness in a loving and accepting space that you find yourself finding your own answers within. I am a highly sensitive person and Nathasja was also able to help me navigate what it is to be an HSP and the tools I can use whenever I feel overwhelmed by external stimuli in staying grounded to myself and my being. Nathasja understands HSP very well and was so kind to share the tools she uses herself to help me feel not alone in this highly stimulated environments that we live in. I will eternally be grateful to Nathasja for her role in my growth. I highly and lovingly recommend her to anyone looking for an authentic self journey.

Halima, HSP en ondernemer

Tijdens de Soul Purpose Retreat wilde ik de volgende stap in mijn professionele leven bepalen. De retraite en begeleiding heeft me geholpen om een diepe overtuiging te ontdekken en los te laten die me al tijden tegenhield om verder te groeien en in mijn kracht te staan. Nu zit ik nog steeds vol energie en voel zoveel plezier. Ik zit helemaal in een flow en kan niet wachten om mijn visie te realiseren. Dank!

Vrouw - spiritueel ondernemer

Werken met jou is een van mijn beste beslissingen ever! Ik weet precies wat ik nodig heb om die belangrijke verandering in mijn bedrijf te realiseren. Ik sta volledig in mijn kracht

Vrouw - spiritueel ondernemer

De sessies met Nathasja helpen me om beter te zijn in wat ik doe en mijn kwaliteiten volledig in te zetten. Ik weet nog beter wie ik ben, wat ik wil en niet en wat ik nodig heb in mijn bedrijf en priveleven. En ik vertrouw volledig op mezelf en mijn intuïtie. Dat geeft zoveel rust, moeiteloosheid en zorgt voor groei in mijn bedrijf op een manier die bij mij past.

Vrouw - ondernemer

Wat een geweldige Midsummer Retraite op een prachtige en voedende plek! Jullie warme begeleiding, de rituelen, visualisatie sen oefeningen gaven me nieuwe inzichten, heldere berichten en visioenen over mijn levensmissie. En zo fijn dat er voldoende tijd en ruimte was om alles te laten bezinken en integreren. Dank!

Francis - spiritueel ondernemer

Ik wilde stappen gaan zetten en met mijn bedrijf starten en meer in mezelf vertrouwen. Minder spanning ervaren. Nathasja’s begeleiding voelde ontspannend, rustig en gaf me direct een fijn gevoel. Niks moest en er was geen haast. Alles kon ik gewoon laten gebeuren, het voelde goed. Ook werd ik op een fijne rustige manier meegenomen in de visualisatie. Na de sessies was ik volledig ontspannen, heel rustig en vol vertrouwen. Wel moe, maar niet uitgeput. Ik weet nu waar ik in mijn lijf het vertrouwen in mezelf kan vinden en dat vergroten.  Ik heb de inzichten gekregen dat ik dichtbij mezelf mag blijven en mezelf echt volledig mag aankijken. Ik kan mezelf eindelijk volledig aankijken. Dit was het laatste stukje dat mijn puzzel kloppend maakt.
Nathasja is heel fijn en ontspannen in wat ze doet. Ze is goed in wat ze doet, ze zorgt echt dat er iets verandert bij de ander op een prettige manier. Ik ben nu de sprong aan het maken met volle vertrouwen in mezelf.

Linda - spiritueel ondernemer

Nathasja is heel rustig, stelt je direct op je gemak. Kan zich goed inleven en invoelen in de persoon tegenover haar. Weet precies de blokkadepunten te benoemen en geeft praktische tips om deze door te breken. Met name de tip waarom ik meer kan handelen en acteren vanuit mijn gevoel ipv vanuit mijn hoofd is fantastisch. Wanneer ik de tactiek toepas, is dit direct voelbaar voor mij, wordt alles licht in mijn hoofd. Ben ik verbonden met mijn ziel en in mijn lijf aanwezig. Bedankt voor deze fantastische sessie. Ik pas de tools toe in de praktijk en ook daar merk ik dat gesprekken  met klanten makkelijker en beter gaan! Nogmaals dank Nathasja.

Miranda - ondernemer