Als je weleens een foto of video van me ziet, weet je dat ik vaak in de natuur te vinden ben. Ik voel een diepe verbinding met moeder aarde, de bomen, bloemen en planten.

Of ik me nu verbind met de energie van een boom, een thee drink van haar kruiden, een spray gebruik of geniet van haar schoonheid. Haar energie brengt me altijd thuis bij mezelf. 

Ze biedt me healing, gronding, innerlijke rust en balans.

Onze voorouders waren ook diep verbonden met de natuur en haar seizoenen. Ik ben gek op de Keltische cultuur en sjamanistische kijk op het leven en onze spiritualiteit. De thema’s van de maanden, seizoenen en jaarfeesten helpen me om mijn eigen ritme en cyclus te ervaren. De eigenschappen van bomen en dieren laten me zien wat ik los mag laten en mag versterken.

In het Healing with Nature programma leggen Britta en ik elke maand uit welke thema’s er spelen en geven we je healing tools om ermee te werken voor balans, healing en je spirituele groei.

De maand maart gaat over grenzen, die van jezelf en van anderen. Helaas zien we dat nu ook in het oosten.

Ben jij je bewust van je grenzen en die van de ander? En kun je daar balans in vinden?

Als je je bewust wil zijn van jouw grenzen helpt het als je weet wie je bent en wat jouw waarden zijn. Waar je in gelooft.

Soms merk je dat iemand je enorm triggert. Je voelt je boos, gefrustreerd en misschien ook wel verdrietig.

Door je te verbinden met jezelf kun je dat onderzoeken. Zo kun je voelen en snappen wat nou precies jouw onderliggende waarde of behoefte is die achter die trigger ligt. Dat geeft helderheid, rust en balans.

Die innerlijke balans straal je uit en dat heeft meestal een positief effect op de ander. Bovendien kun je zo makkelijker uiten en verwoorden wat jouw waarde en behoefte is. Als je een gesprek voert vanuit deze uitgangspunten zul je merken dat er dan vaak meer ruimte en verbinding ontstaat tussen jou en de ander. De boosheid en het onbegrip trekt weg. Zo ga je van innerlijke naar uiterlijke balans.

Om me heen hebben veel mensen behoefte aan innerlijke rust en balans. Daarom is dit een van de thema’s geworden van onze Nabrita voorjaarsretraite: Recalibrate Retreat – Inner Peace & Spiritual Growth.

Van 1-3 april verblijven we met een kleine groep vrouwen in een vrijstaande villa op een van de meest bijzondere energieplekken van Nederland in Groningen. Een grondende plek met een hoge vibratie die je op een liefdevolle en lichte manier ondersteunt in je spirituele transformatie. Een plek in de natuur waar ik heel graag ben.

Nieuwsgierig? Kijk dan hier. Als je voor 7 maart je plekje reserveert, krijg je ook nog 3 maanden gratis toegang tot ons Healing with Nature programma vol inspiratie, tools en een maandelijkse volle maanbijeenkomst.

Ik kijk er nu al naar uit om je daar te mogen ontmoeten en begeleiden.

Liefs,
Nathasja