Spreken

Spreken

Interactie
Ik geniet enorm van het staan en spreken voor groepen mensen. Ik hou van de dynamiek en het proces van verbinden. De interactie.

Op basis van wat jij wilt bereiken, het thema en het publiek bereid ik me voor. De dag zelf gebruik ik mijn sterk ontwikkelde intuïtie en improvisatievermogen voor de precieze vorm, details en accenten.

Wat voor mensen heb ik nu voor me? Hoe staat de vlag erbij vandaag Wat hebben ze nodig? Waar zitten de haakjes?

Zelf doen
Zelf ervaren en doen zijn altijd een onderdeel van mijn speeches. Ik hou niet van zenden. Want zelf ervaren en actief meedoen geeft energie en betrokkenheid. En de inzichten en ervaring beklijven beter.

Expertise
Mijn jarenlange ervaring als impro-speler, trainer, facilitator, coach en manager in het bedrijfsleven zorgen voor de juiste afstemming en invulling.

De thema’s waar ik vaak over spreek zijn werk-privébalans, persoonlijk leiderschap, intuïtie, emoties en sensitiviteit als kracht. Maar stel jouw thema gerust voor.

 

Wil je eens kennismaken en bespreken of mijn expertise en aanpak bij jouw evenement passen? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik ben benieuwd naar wat jij wilt bereiken met jouw evenement.

Hartelijke groet,
Nathasja

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]