Masterclass Hoogsensitiviteit als Kracht

21 april 20.00-21.00

Leuk dat je erbij bent! Vul hieronder je naam en e-mailadres in om jouw plek te reserveren. Je kunt je ook inschrijven op mijn Energy Letters als je dat wilt.

De Letters staan boordevol tips, persoonlijke verhalen en strategieën om intuïtief te leven en werken. Naar je lijf te luisteren en je energie in balans te brengen, zodat je dat kunt doen wat jij zo graag wilt. Vol energie en vertrouwen.

Tot gauw!
Nathasja

Wat is dit eigenlijk en wat niet? Wat zijn de lastige en mooie kanten? Hoe kun je jezelf helpen en ondersteunen?
Het is een heel belangrijk deel van mijn werk als intuïtie coach en healer. Hoe heb ik dit veranderd naar een kracht?
Ik deel mijn ervaring als HSP en coach. Bijna alle mensen met wie ik werk zijn hoogsensitief. Ik deel mijn persoonlijke verhalen en de tools die mijn leven en dat van vele anderen compleet heeft veranderd.

Wat gaan we doen? In de Masterclass deel ik met je:

  • wat hoogsensitief of -gevoelig zijn inhoudt en wat ook niet
  • de lastige en mooie kanten
  • de 3 onderdelen die je nodig hebt om dit te veranderen van last naar kracht
  • mijn persoonlijke ervaringen en sleutelmomenten als HSP
  • mijn ervaring als coach van hoogsensitieve mannen en vrouwen
  • een aantal tools. Je gaat ze zelf ervaren, zodat jij die ook zelf kunt toepassen

Wil jij erbij zijn 21 april? Meld je hierbeneden aan. De Masterclass gebeurt in Zoom. Via de mail krijg je instructies en een code om in te loggen.

Je betaalt slechts 5 euro via Tikkie.

Wil je alvast meer weten en inspiratie opdoen? Luister dan naar mijn  Ochtendwandelingen Podcast met persoonlijke verhalen, wat ik de afgelopen 20 jaar geleerd heb en hoe ik anderen coach om hoogsensitiviteit als kracht te gaan ervaren.