Masterclass Emoties navigeren

24 februari 19.30-20.30

Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder je naam en e-mailadres in om jouw plek te reserveren. Je krijgt tevens mijn Energy Letters een gratis grondingsmeditatie in het Engels en Nederlands.

De Letters staan boordevol tips, persoonlijke verhalen en strategieën om intuïtief te leven en werken. Naar je lijf te luisteren en je energie in balans te brengen, zodat je dat kunt doen wat jij zo graag wilt. Vol energie en vertrouwen.

Tot gauw!
Nathasja

Masterclass

Please wait...

Dankje voor je inschrijving voor de gratis Masterclass Hoogsensitiviteit als Kracht.

Belangrijk:

 • Zet 21 april 20.00 alvast in je agenda.
 • Zorg ruim van tevoren dat je Zoom geïnstalleerd hebt.
  • Ga naar www.zoom.us
  • Maak gratis een account aan
  • Test geluid en beeld
 • Ruim voor de Masterclass krijg je een ID code voor de Zoom sessie
 • Het is handig om een koptelefoontje te gebruiken, zodat de geluiden uit jouw ruimte niet doorklinken.

Ik kijk ernaar uit!

Tot dan,
Nathasja

Nathasja Gootjes
Intuïtie Coach en Energie Healer
Helderheid Coaching en Training

Ik ben bij Nathasja terecht gekomen omdat ik zowel door werk als door privéomstandigheden al langere tijd volledig uitgeput was. Omdat mijn werkgever bezorgd was dat ik na een periode van werktijdverkorting bij volledige werkhervatting in hetzelfde patroon zou vervallen, werd mij een coachingstraject aangeboden.
Ik heb me vanaf het eerste moment heel veilig gevoeld bij Nathasja. Veilig in die zin dat ik volledig gezien en gehoord werd en dat Nathasja geen oordeel over mij had. Ik durfde mij daardoor volledig open te stellen.
De grootste verandering die ik door het traject met Nathasja heb doorgemaakt is dat ik me (weer) veilig voel 'in mijzelf', dat ik die veiligheid niet meer buiten mijzelf hoef te zoeken. Het effect daarvan is op veel terreinen merkbaar: ik durf me kwetsbaarder op te stellen, ik communiceer geweldlozer, ik heb meer compassie met mezelf, ik zie en hoor de behoeftes van anderen veel beter, ik ben minder bezig met het oordeel van anderen etc. Kortom, ik voel me zowel zachter als sterker.
Ik ben heel blij dat ik Nathasja heb mogen ontmoeten en met haar heb mogen werken!
Anne

Emoties, ze kunnen je aardig in de weg zitten. Vaak stoppen we ze weg of besteden we er niet veel aandacht aan. Dat kan leiden tot spanning, lichamelijke klachten en angst. 

Je kunt leren ze te navigeren en los te laten op. En het is helemaal niet moeilijk of eng!

In de Masterclass deel ik met je:

 • wat een emotie eigenlijk is
 • hoe je je emoties kunt navigeren
 • hoe je jezelf kunt helpen om ze los te laten, zodat ze je niet blokkeren en regeren
 • een mooie, makkelijke oefening die we samen kunnen doen en jijzelf kunt toepassen.

Wil jij erbij zijn 24 februari? Meld je hierboven aan. De Masterclass is helemaal gratis en gebeurt via Zoom. Via de mail krijg je instructies en een code om in te loggen.

Wil je alvast meer weten en inspiratie opdoen? Luister dan hiernaar. Deze weken vertel ik je in de Ochtendwandelingen Podcast vanalles rondom verschillende emoties. Deel 1 en 2 gaan over boosheid en verdriet.