Online Business Focus Sessies

Meer balans, focus, energie en succes

“These sessions help me to be better at what I do, know myself better and understand what I want and what not. And to trust myself.”
Vrouw – ondernemer

Wil je als ondernemer je bedrijf nog meer laten groeien vanuit vertrouwen en balans? Of heb je veel ideeën en twijfel je of je wel het juiste aan het doen bent?

Wil je met minder energie meer uit je dag halen? Begin je ’s ochtends vol goede moed, maar heb je aan het eind van de dag toch niet gedaan wat je wilde?

Heb je een druk hoofd en wil je meer vanuit plezier en ontspanning je werk doen? Met jouw talenten echt kunnen bijdragen en leven vanuit je hart?

Heb je een baan, waarin je veel focus en energie nodig hebt?

Wil je je intuïtie ontwikkelen en zo de juiste keuzes maken? Weten wat je wilt en daarop acteren?

Veronica vertelt je in deze video hoe de online business focus sessies haar geholpen hebben haar bedrijf te laten groeien:

For English, please visit this page.

Deze live online sessies kunnen jou hierbij helpen:

  • * Meer focus en energiek
  • * Weten wat je wilt en nodig hebt
  • * Keuzes maken die bij je passen
  • * Sterkere intuïtie/li>
  • * Meer succes en impact
  • * Meer balans in hoofd, lijf en hart
  • * Meer gemak en plezier
  • * Een tevreden gevoel aan het eind van je dag

Ik heb altijd veel van mezelf gevraagd, ging altijd de uitdaging aan. Ik was een perfectionist en ben hoogsensitief. Ik doe mijn werk voor de volle 500%. In mijn vorige banen moest ik altijd veel ballen in de lucht houden. En ik wil gewoon echt bijdragen en het goed doen. En ook er volledig zijn voor mijn gezin, familie en vrienden.

Daar heb je een goede focus en veel energie voor nodig. Regelmatig raakte ik uitgeput. Ook voelde ik me soms angstig en kreeg te weinig slaap. Ik wilde het anders, maar had daar geen energie voor. Een catch 22.

Met meditatie en visualisatie heb ik geleerd hoe ik mijn energie kan behouden en in het hier en nu kan zijn. Me goed kan focussen op wat echt nodig is. Ik kan de balans bewaren en weet wat ik wil en wat er nodig is. En zo kan ik mijn doelen behalen en echt bijdragen. Doen waar ik goed in ben.

Wil jij dit ook?

Laat je ook inspireren door degenen die jou al zijn voorgegaan.

Recensies

“These sessions help me to be better at what I do, know myself better and understand what I want and what not. And to trust myself.”
Vrouw – ondernemer

Rating: ★★★★★
Werken met jou is een van mijn beste beslissingen ever! Ik weet precies wat ik nodig heb om die belangrijke verandering in mijn bedrijf te realiseren. Ik sta volledig in mijn kracht.
Vrouw – ondernemer

Rating: ★★★★★
Today I attended the first session.
I got a bit tired after the session, but the result is that I have done more than my actual to-do plan was and it is only 15:15! Didn’t experience any stress.

This is something I will attend every week. The effectiveness & productivity was much higher compared to yesterday (for example).
Thank you Nathasja!
Vrouw

Rating: ★★★★★
I’ve been to the Meditation session with Nathasja at the TSH Collab and been totally amazed by the energy and motivation I felt after the session.
It’s been a really great experience and Nathasja took a lot of time for me. It’s been a long time that I’ve had such a productive, satisfying day.
Thank you so much!
Vrouw

Rating: ★★★★★
My day after the online morning meditation of 30 minutes was good. I really felt more in harmony.

I noticed that I did not feel so much of a pressure when it comes to the volume of work I should do.  I did not experience my little moments of “micropanic” at times when I usually experience them (when dealing with some particular issues at my work), which made it possible for me to think clearly and handle these issues really efficiently. I still feel that I have the work-related anxiety under control, even after a week now!

Nathasja, overall I think that your initiative is a brilliant idea, and I think you are really, really good. Please keep up the good work.
Vrouw – consultant

Rating: ★★★★★
De live online meditatie van 30 minuten was een hele fijne start van mijn overvolle dag.
Alle stapjes waren fijn. Door de meditatie was ik me heel bewust van hoe ik me voelde en hoe ik mijn werk wilde doen.

En het hielp me om me gedurende de dag helemaal te focussen op het hier en nu. Dat is heel belangrijk in mijn werk, want ik moet scherp en alert zijn. Ik was niet bezig met wat er allemaal om me heen gebeurde en anders liep dan gepland. Alle andere processen en hectiek kon ik parkeren. Ik had een hele goede focus.

Ik kan deze online meditaties dus absoluut aanbevelen. Een maandelijks abonnement is een goede stok achter de deur. Ik heb vooral een voorkeur voor privé-sessies. Dan kan ik nog betere resultaten behalen in mijn werk vanuit ontspanning.
Gerrit, presentator, 37 jaar

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]